Weekend Australia (20-22.10) zapowiada się jako prawdziwa uczta dla podniebienia wszystkich miłośników wina.
Specjalnie przygotowane dania, takie jak: stek z antrykotu i rostbefu Wagyu klasa A4 Australia, stek ze strusia, tatar ze strusia, biodrówka z australijskiej jagnięciny, krewetka tygrysia to nie jedyne co czeka naszych Gości.
Całość wydarzenia uświetni towarzystwo doświadczonych sommelierów, prezentacja winnicy Langhmelii i degustacja wina z najstarszych krzewów Shiraz.
To wyjątkowa okazja do tego, aby odkryć nowe, tak odległe nam smaki oraz poznać niesamowitą sztukę sommelierską.
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez GREEN HOUSE HM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, Puławska 2, 02-566, Warszawa Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w ustawieniach.